Facebook Twitter LinkedIn E-mail

WEBSITES

 

Uw website is hèt vistitekaartje van uw gemeente! Waarom? Omdat tegenwoordig vrijwel alle nieuwe mensen voor het eerst met uw gemeente in aanraking komen via het internet. Een gebruiksvriendelijke, inhoudelijk maar bovenal goed vindbare website is dus van groot belang!

Bijna iedereen in Nederland zoekt informatie via Google. Dat betekent dat als iemand die nieuw komt wonen in uw stad een kerk zoekt, hij of zij begint met zoeken op het internet. Het ontbreken van een goede website is dan, op zijn zachts uitgedrukt, een gemiste kans. Ik help u dan ook graag bij het ontwikkelen van een goede website!

 

Website

Standaard website

Een standaard website kost bij Mission Communications € 499,-*, daarvoor krijgt u:

  • Een kennismakingsgesprek over uw specifieke wensen en de mogelijkheden.
  • Een concept ontwerp van een website die bij uw gemeente past.
  • Een definitief ontwerp (natuurlijk pas nadat u uw feedback geeft gegeven op het concept).
  • Een CMS Systeem (hiermee kunt u gemakkelijk en zelf uw website bijhouden en updaten).
  • Advies over het vullen van de website, ik adviseer u graag over het schrijven van goede webteksten.
  • De lancering, u krijgt een eigen domeinnaam met e-mail adressen en u wordt aangemeld bij Google zodat uw site online altijd goed vindbaar is.


Alle zorgen uit handen?

Voor €35,- per uur neem ik al uw zorgen uit handen. Heeft u een vraag of wilt u een technische aanpassing? Ik los het voor u op!


Bijzondere wensen

Bent u op zoek naar een specifiek soort website of is een standaard website u niet uitgebreid genoeg? Ook dan kan ik u helpen! Naar aanleiding van het kennismakingsgesprek stel ik een offerte op maat voor u op.

 

* De genoemde prijzen zijn exclusief BTW

Home WEBSITES